alle kategorier
EN

Nyheder

Ledere af provinsafdelingen for økologi og miljø besøgte vores virksomhed til undersøgelse og undersøgelse

Tid: 2022-06-28 Hits: 26

Den 22. juni besøgte lederne af Sichuans provinsafdeling for økologi og miljø Sentiyuan Biotechnology Co., Ltd. til undersøgelse og inspektion. Lederne af Leshan Environmental Protection Bureau, Yu Bin, sekretær for Muchuan County Party Committee, Zhao Xing, amtets dommer og ledere af relevante afdelinger i Muchuan County blev ledsaget.

2

Lederen og hans parti kom til besøgssalen for at lære om udviklingen af ​​import og eksport af Sentiyuan. Gå derefter dybt ind i produktionsværkstedet og besøg korridoren for at lære om udviklingen af ​​konjac traditionel udvikling, moderne teknologiudvikling af konjac og konjac plantningsteknologi. Lederen og hans parti bekræftede fuldt ud og satte stor pris på miljøbeskyttelsesledelsen og virksomhedskulturkonstruktionen i Sentaiyuan.

2-1

Lederne understregede, at det er nødvendigt nøje at følge statens energibesparende og emissionsreduktionspolitikker og aktivt udføre streng kontrol af hver produktionsproces og hvert produktionsrelaterede led for at sikre, at virksomhedens miljøbeskyttelsesniveau er foran sine jævnaldrende.

2-2

På China Konjac Science Museum forstod lederne dybt den gamle legende om konjac og den spiselige værdi af konjac.