alle kategorier

EN

Nyheder

Sentaiyuan Company: Styrk virksomhedsproduktionen og gør alt for at forberede rejseudstillingen

Tid: 2021-09-06 Hits: 19

森 态 源 生物 科技 有限公司

Den 8. Sichuan International Tourism Trade Expo vil blive afholdt i Emeishan City fra 2. september til 5. september. Med tilgang til Tourism Expo gør Sentaiyuan Biotechnology Co., Ltd. alt for at forberede arrangementet og stræbe efter at gøre alt. i Expo. Turister viser konjac -kulturen og virksomhedens image frem for at hjælpe med at fremskynde virksomhedens udvikling.

制作 车间Sentaiyuan Biotechnology Co, Ltd er en eksportorienteret udenlandsk valuta, der tjener virksomhed og integrerer konjac-plantning, forarbejdning, produktudvikling og salg. For at deltage i Expo forbereder virksomheden sig aktivt på stand, viser produkter, emballage og byggeri af industrielle turistattraktioner og bestræber sig på at fremme konjac -produkter, virksomhedskultur og industrielle turistattraktioner på Expo. For indenlandske og udenlandske turister

魔芋 植株I de senere år har Sentaiyuan Biotechnology Co, Ltd styrket kommunikationen med kinesiske og udenlandske forretningsmænd på grundlag af at gøre et godt stykke arbejde i virksomhedsproduktion og driftsledelse, styrke produktkvaliteten og øge investeringerne i forskning og udvikling af nye produkter. På markedet eksporteres produkterne til USA, Japan, EU og alle dele af landet og tjener årligt mere end 20 millioner amerikanske dollars i udenlandsk valuta.

生产 车间