alle kategorier
EN

Nyheder

Styrk epidemiforebyggelse og -kontrol, og tag godt fat i konstruktionen af ​​industrielle projekter

Tid: 2022-04-08 Hits: 16

Den 6. april tog sekretæren for amtets festkomité til Sentiyuan Biotechnology Co., Ltd., Konjac Science and Technology Demonstration Park, Zhuji-Muchuan Co-constructed Characteristic Industrial Park og Dibao Township Konjac Planting Base for at undersøge udviklingen af ​​konjac industri og projektbyggeri. Han understregede, at alle afdelinger på alle niveauer i amtet bør insistere på at fokusere på projektbyggeri på den ene side og epidemiforebyggelse og bekæmpelse på den anden for at sikre en stabil fremgang i opbygningen af ​​karakteristiske industrier og nøgleprojekter.

1直播banner750X750

På byggepladsen for Konjac Research Center ved Southwest University of Sentaiyuan Biotechnology Co., Ltd., Konjac Science and Technology Demonstration Park og Zhuji-Muchuan fælles konstruktion af karakteristiske industriparker, lærte Yu Bin om opførelsen af ​​projektet i detaljer gennem markinspektioner og lytning til rapporter. Giv bekræftelse på projektkonstruktionen.

2

I løbet af "14. femårsplan"-perioden betragter vores amt konjac som en af ​​de tre karakteristiske industrier og stræber efter at guide udviklingen af ​​konjac-industrien gennem tilskud til politikfinansiering, landbrugsmaskinertilskud og vinterdrivhustilskud. Det anslås, at amtets konjac-planteareal i år er på 10,000 mu, og det er planen at udvikle et konjac-planteområde på 30,000 mu inden for tre år.

2-1Lige nu er perioden med konjacplantning. I det store landskab kan du se den varme scene med landsbyboere, der planter konjac. På den højudbytte og højeffektive konjac-demonstrationsbase i Huayuan Village, Dibao Township, havde Yu Bin en hjertelig samtale med ejeren for at lære om overvintring af konjacfrø og plantning af konjac. Det forlyder, at den højtydende og højeffektive konjac-demonstrationsbase i Dibao Township ledes af Zhang Shenglin, formand for Konjac Association of the Chinese Horticultural Association, professor ved Southwest University og direktør for Konjac Research Center, og investeret og konstrueret af Muchuan Biotechnology Co., Ltd. fra Southwest University. Demonstrationsbasen dækker et område på 500 mu. 10 millioner yuan.

2-3