alle kategorier
EN

Nyheder

Ledelsesdelegationen fra Xuyong County, Luzhou gik ind i Muchuan og ind i Sentaiyuan!

Tid: 2022-06-20 Hits: 13

Om eftermiddagen den 20. juni 2022 besøgte parti- og regeringsdelegationen fra Xuyong County, Luzhou City, Sichuan-provinsen Muchuan County til inspektion og udveksling og besøgte Sentiyuan, ledsaget af Zhou Dawei, vicesekretær for Muchuan County Party Committee.

2Delegationen besøgte laboratorieteknologiværkstedet, fødevareforarbejdningsværkstedet, konjac-museet og konjac moderne landbrugssupermarked, lyttede nøje til introduktionen og lærte mere om Muchuan konjac baseret på dens ressourcebegavelse, hvor de komparative fordele spillede og udviklede amtet. -baseret karakteristisk landbrugserhverv efter lokale forhold. Oplev og gennemfør dybdegående udvekslinger om plantning, forarbejdning, salg og politikstøtte af Senshiyuan konjac og Muchuan konjac. Lederne af delegationen sagde, at landbrugsindustrien i Muchuan County har klare ideer, videnskabelig planlægning og åbenlyse karakteristika, især med hensyn til intensiv plantning og forarbejdning, med en komplet industriel kæde, stærk videnskabelig og teknologisk støtte, indlysende mærkefordele, og stærk konkurrence på markedet. En industri er blevet udforsket. bæredygtig og sund udvikling. Xuyong County skal kombinere den faktiske situation, samvittighedsfuldt opsummere og lære af Daozhens gode erfaringer, nye ideer og nye praksisser, udvikle industrier efter lokale forhold og fremskynde den integrerede udvikling af primære, sekundære og tertiære industrier.

1Delegationen slog endelig fast, at de to steder er nødt til at styrke udvekslingen og samarbejdet inden for plantning, forarbejdning, landbrugsbioteknologi mv. for at opnå komplementære fordele og i fællesskab fremme moderniseringen af ​​landbruget og udvikling af landdistrikter de to steder.