alle kategorier
EN

Nyheder

Den magiske konjac "Sentaiyuan nr. 9"

Tid: 2022-08-04 Hits: 9

I december 2021 opdagede forskere fra Sichuan Sentai Prosperity Konjac Planting Co., Ltd. en ukendt konjac i en højde af 1,300 meter i Lijiashan, Muchuan County, Leshan City. Ukendt alpine vild konjac.

5

Huden på denne konjac er mørkebrun, gul i profilen, 10 cm i diameter, uden korte stoloner, og rod-ar er ringformede og svulmende. Bladene solitære, af og til med to blade på en knold; bladstilk glat, 40-180 cm lang, basal diameter 1-8 cm, grøn, olivengrøn, brungrøn eller næsten sort, med et stort antal aflange, rombiske eller stribede Store lysegrønne pletter, nogle med et stort antal små lysegrønne prikker; blade højt delte, kronediameter 75-200 cm, med epifytiske kugler på hovedforgreningen og midten af ​​grenen længst fra bladstilken

6Efter 4 måneders omhyggelig dyrkning af R&D-personalet blev en ny type konjac født på grund af egenskaberne kuldebestandighed og frostbestandighed og velegnet til vækst i store højder kombineret med hybridisering af hvid konjac af høj kvalitet. Deraf navnet "Sentaiyuan No. 9".

7